Apibūdinti žodžiu...




Skambina man ponia, o gal panelė... " Laba diena, ar Jūs čia to blogo autorė?" - Taip, iki šiol lyg aš ja buvau...
Ji: "Norėčiau pas Jus pasifotografuoti, sakykite, kokias fotosesijas Jūs rengiate?........" ..
Kažką mykiau kaip avis į ragelį, neva paveiksluoju kūdikius, nėštukes, šiaip pavienius žmones, nedideles šeimas (didelėms tiesiog mano studija per maža..)... Tad, viską susumavus gaunasi kaip ir viską.. Tačiau klausimas buvo netoks ir atsakymą aš pateikiau negerą... Juk visi žmonių fotografai ir fotografuoja žmones. Bet visų stilius, tipažas, asmens pateikimas skiriasi...Galvojau, kaip gi aš pateikiu savo nuotraukų herojus? Ir va, o, geroji EUREKA- mintyse šmėkštelėjo vienas vienintelis žodis "kuklumas", kuris puikiausiai iliustruoja mano foto istorijų dalyvius. Esu labai patenkinta savimi, kad atradau mano stilių apibūdinantį žodį. 

O toliau, dalinuosi vienos fotosesijos akimirkomis. Gražuolė dukrytė, miela nėštukė mama ir mūsų  popietės kuklus rezultatas :)
   













5 comments:

Sibile rašė...

sita paskutine foto FANTASTISKA!!!

Unknown rašė...

Man irgi labiausiai patiko paskutinioji. O del nuotrauku stiliaus pavadinimo drisciau abejoti, kad jos kuklios :p

Indre rašė...

Kodėl? Juk jos nėra kokios iššaukiančios, rėkiančios, agresyvios, gašlios, erotiškos...? Drabužiai, aplinka, vaikų žaislai, moterų papuošalai, makijažas, spalvos, delatės, visgi lyg paprasta, kuklu, nerėkia..
Man mano nuotraukos atrodo tikrai kuklios, gal rimtai klystu? Net nėštukių nefotografuoju nuogais pilvais, nes man kažkaip gražiau ir jaukiau 'aprengtas' pilvukas.. Hm, sunerimau, pasakykite, prašau, kodėl taip manot?

Unknown rašė...

Gal mes skirtingai suprantam pačią sąvoką "kuklios" :) Man tavo nuotraukos jautrios, šiltos, jaukios, na, tokios "išjaustos". Super :)

Laukines rašė...

m :) Matyt, kad netaip supratau. Tikiuosi, išlikti ištikima sau ir savo stiliuj, nors norisi būti ir mandagiai bet ir neišduoti to, ką darau... :) Daug žmonių, daug norų...

Rašyti komentarą