Orintos pasaka..



Tiksliau būtų pavadinti, kaip aš ją sugadinau su savo amžinu skubėjimu...

O viskas prasidėjo nuo siaubingai šalto vakar ryto, kai sutarėm Orintos sesijai.. Sustirom mirtinai kol susipokavom visus daiktus į mašiną. Šiaip netaip nuklampojom iki studijos ir .. Pagaliau šiluma ir jaukumas! Visos pasidarėm karštos Kalėdinės arbatos ir sprendėm kaip čia tą mažąją princesę aprengt, kaip paderint drabužėlius, detales... O tada jau leidomės į smagų žaidimą...
Pradžioj teko prisijaukint savo modeliuką, lyg nedrąsi, lyg baidosi objektyvo... Bet jau po to- ir pati idėjas siūlė kaip gražiau atsisėst ant kraičio skrynios ar kaip gražiau apsisuk baltu šaliu... Vardan gero kadro Orinta ir basa lakstė po studiją ir sutiko susilankstyti į mano senobinį lagaminą.. :) Aš baisiai džiaugiuosi šita mergaite ir labai labai smagu buvo sulaukti jų svečiuose.  Tarp kitko, Orinta visiškai nenorėjo važiuot namo, prašė mamos dar pasilikt studijoj, kas man, yra labai didelis komplimentas.. Na, jei tai ir ne pati prabangiausia ir moderniausia studija, tai bent jauki.. Juk vaikai- pats geriausias lakmuso popierėlis- kur jie jaučiasi gerai- yra gera ir aura. :)
Po sesijos su vyru skubiai susirinkom savo vaikus ir lėkėm pas mano močiutę į Šiaulius,- gi ten tikras lobynas mano studijai! Visokie padūlėję daiktai, rankdarbiai, servetėlės, siuvinėtos staltiesės ir visko daug daug daug.... Nors prognozavo prastą orą, iki pat Panevėžio kelias buvo puikus.. Bet... o po to.. patikėkite, ten tokia gūdi žiema, tokie pūsnynai.. Kol atvažiavom visai sutemo. Močiutės sandėliuke vos viena spingsulė- tamsu, nieko nesimato, tai ėmiau viską, kas tilpo :) O jau sušalau.. Iki pat kaulų smegenų :) Bet svarbiausia rezultatas- prikroviau pilną vyro autobusiuko bagažinę visokio gėrio,- ryt važiuoju studijon, žiūrėsiu, derinsiu, dėliosiu :)
Grįžom naktį, suguldėm vaikus, aš dar sėdau prie Orintos nuotraukų, tai nusivėlinau su miegu, mažasis ryte jau nuo 6.30 lovoj pradėjo daineles rytines dainuot, žodžiu tempas neblogas :) Galva kvadratinė.. Prie Orintos sesijos nuotraukų turėjau sukurpt kokią pasaką, gražiai ir stebuklingai aprašyti, o va galvoj vakuumas po vakar tokios įtemptos dienos, mažai miego... Et, bet mėgautis yra kuo. Pasidarykit Kalėdinės arbatos ir žiūrėkit akimirkas iš mūsų sesijos. Pasaka pati pas Jus ateis :)
















5 comments:

mongoliuke rašė...

Super super super :) labai grazios nuotraukos

Sibile rašė...

kokia grazi, tikra Linute.. :)

Rasa rašė...

Be proto grazi mergaite :)

Irma rašė...

Nuostabi Jusu fotografija! sviesa, spalvu svelnumas...pati mintis nuotraukom papasakoti lyg pasaka. Nuosirdiai linkiu Jum sekmes, ir jei buciau LT, butinai uzprasyciau fotosesija ;)

Indre rašė...

:) Siaubas kaip faina skaityt tokius komentarus, nu negaliu :) Jūs vis nepamirškit manęs pagirt, bet tik karts nuo karto, gerai? :) Čia kad tobulėčiau ir neišpuikčiau :)

Rašyti komentarą