Love is..

Ar pamenate, senais gerais laikais, kai mes dar buvome mieli vaikai, buvo ir tokia kramtomoji guma, pavadinimu "Love is..." Su tokiu berniuku ir mergaite.. Guma, aišku buvo labai skani ir nepriekaištingai traukydavo tarybines sidabrines blombas iš dantų, bet va ar pamenate, kad tų gumų įpokavime būdavo įdėtas toks popierėlis, su paveiksliuku ir įrašu, kas yra meilė...

Vakar taip gražiai snigo. Beveik Kalėdos byrėjo iš dangaus.
Naktį pabudau maitint mažiuko, vis žiūrėjau į gatvę, kelias baltutėlis, nuklotas snaigių kilimu.. Mašinos tepravažiavo vos kelios, lėtai lėtai, matyt slidu.. Bet taip gražu buvo žiūrėti.. Geltonas šešėlis nuo žibintų kaip kokia migla apšviečia viską, kelias baltas, o iš dangaus byra snaigės.. Nuostabu...
Tačiau netaip nuostabu buvo rytą važiuoti visiems į darbus.. Tik ir girdžiu per radiją, kad eismo įvykių skaičius padvigubėjo, ragina nevažiuoti ir likti namie, jei tai nebūtina ir pan... Staiga, susizgrimbu, gi man su mažiuku pas gydytoją- mėnesio apžiūra!!! Skaičiuosime jo svorio bei ūgio prieaugius, matuosimės ir girsimės kiek daug naujo išmokom per mėnesį... Dirst į laikrodį- vajėj, vėluojam.. Staigiai susirenku mažą, įkišu į kombinezoną, pati kažką užsimetu ir lekiu... Žiūriu, gatvėj bent keli kaimynai su šepečiais šluojasi sniegą nuo automobilių.. Viskas, manau.. Pavėluosim mirtinai, nepriims gydytoja, kol dar savo mašiną iš sniego išsikasiu.. Ir.. Žiuriu... :) Ogi mano gražutėlis BMW net žvilga- visas nušluotas tarpe visų kepurėtų ir snieguotų kaimynų automobilių... Nusišypsau. Tai- mano brangusis pasidarbavo ryte.. Pagalvojo, nukasė, šąlo.. dėl manęs.. Va tai ir yra meilė. Nerealiai smagu ir miela.
Ne deimantai ir ne kailiniai, o nukastas automobilis ryte yra meilė. Love is... :)





3 comments:

Jolita Petkevičienė rašė...

Gražios akimirkos :) Mes šiandien važiavom su mažiuke į mokyklėlę- išėję į kiemą, taip pat radom nuvalytą mašiną :)

mongoliuke rašė...

Puikiai prisimenu tuos popieriukus "Love is"... Kartais tiek nedaug reikia, kad suprastum, kaip tave myli tavo zmogus. Uztenka silto apsikabinimo, mieguisto tavo mylimo zmogaus bucinio, kai anksti ryte eini i darba ar nuvalytos masinos :)uztenka pamatyti ta zmogu ir tuomet pagalvoji, kad nera taip viskas blogai pasaulyje :)

Unknown rašė...

Tikra tiesa...
Niekada nemegau kai po 10 kartu sako myliu... Man patinka mano zmogus... jis myli ne zodziais :) Kaip smagu kai po neramios nakties pasiima vaikus i kita kambari ir per miegus isgirstu, sa... mama miega... Kaip smagu atsikelus ryte visiems valgyti jo keptus karstus sumustinius arba kiausiniene, kokia kepti moka tik JIS.... Is labai smulkiu dalyku susideda meile... Ir sakyti nereikia, nes JAUTI, kad esi MYLIMA.... Va taip :)))

Rašyti komentarą