Laukime pavasario kartu...


Žinote, aš vis paskaitinėju bendraminčių fotografų, kulinarinius, ir dar visokius blogus, kurių apstu internete. Dabar kažkoks mados dalykas tapo rašyti blogą.. Tai va, ir aš esu madinga :)

Aš siaubingai nemėgstu žiemos. Ypač tokios pažliugusios, šlapios, su purvinu sniegu šalikelėse, balomis, vėjais, švino spalvos debesimis, grėsmingai kybančiais čia pat virš galvos...
Šiandien sausio vidurys, Gūdi žiema. Tačiau... Juk JIS jau ateina! Pavasaris tai pakeliui. Ir kiekviena išlaukta diena- tai dar viena diena mažiau iki to momento, kai jis pagaliau ateis- su griaustiniais, liūtimis, žolės žaluma, grįžtančiais paukščiais... Man net kvapą užgniaužia nuo minčių apie jį... Todėl sugalvojau ką galim padaryti, kad būtų lengviau laukti,- reik kažkuo užsiimt :)
Pasisemdama idėjų iš tų pačių skaitytų blogų, norėčiau paskelbti mini konkursėlį, kurio pabaigoje kažkurį iš Jūsų pakviesčiau popietę praleisti kartu ir pasipaveiksluoti, gal studijoj, jei tai bus leliukas, gal lauke, matysim pagal situaciją, orą ir visa kita...
Sąlygų jokių kaip ir nėra. Jums tereikia atsiųsti savo ar kito žmogaus nuotrauką, kurį laimėjimo atveju ir kviesčiau į svečius fotografuotis.
Daugiausia "Patinka!/Like!" sulaukusios foto savininkas ir taps laimėtoju. Kaip manote? Tinka?
Laiko nuotraukoms siųsti skirkime, tarkim, iki vasario vidurio, m? Tik pagalvokit, kai baigsis šitas konkursas, kalendorinės žiemos bus likę vos pora savaičių :) Nuostabu.
Tad, be visų balabaikų, sukonkretinam:
  • Siunčiame foto į laukinesfoto@gmail.com
  • Balsuojame už mums mieliausią foto Facebooke
  • Daugiausia balsų gavusios nuotraukos herojų kviesiu fotosesijai 
  • Dar bus siurprizas, bet apie jį vėliau :) Pasikankinkite :)
Su nekantrumu laukime pavasario kartu. 

P.S. Temos nuotraukoms jokios nėra. Tiesog kuo Jūsų atsiųstoji bus įdomesnė, tuo tikėtina, sulauks daugiau balsų...
҉҉҉



2 comments:

Unknown rašė...

O kokia nuotraukos tema taip ir nepagavau.....?

Indre rašė...

:) Jokios temos. Visiškai. Tiesiog siūskit tai, kas Jūsų manymu gali patraukti kitų dėmesį, kam Jūsų nuotrauka būtų įdomi, bei paskatintų balsuoti būtent už Jūsų foto.. Va ir viskas :)

Rašyti komentarą