Utititi šalta...


Iššaušo nepakartojamai vaiskus rytas. Tobulo apskritimo saulė ritinėjosi tobulai mėlynu dangumi. Lauke, tobulas 18-kos laipsnių šaltukas :)... Susikraunu mantą, važiuoju fotografuot.
Ryšium su to, kad esu fotopasaulyje absoliutus naujokas, dar nesu fotografavusi saulėtą dieną, tad, džiaugiausi nauju iššūkiu...
Susitinku su savo mažute Lina, visa iki ausų apsikutulojusia megztiniais. Lendam laukan..
Šaltis iškart gnyba į žandus, bet saulė glosto vis šilčiau ir šilčiau.. Tad, klegėdamos kaip iš gardelio paleistos žąsys pradėjom paveiksluotis. Va tai šitaip, va ir va kaip.. Taip pasisukus, taip pritūpus, ana šitaip atsiėdus ant sūpynių... Įbėgam namo, pasišildom ir vėl lendam laukan į šalčio ir saulės glėbį...
Prisipaveikslavome gana nemažai, o sušąlome siaubingai... :) Man pirštai tiek įšąlo, kad į pabaigą vos sugraibiau fotoaparatą :) Vėliau iki pat vakaro negalėjau atšilt, nepadėjo nei karšta arbata nei močiutės megztos vilnonės kojinės..
Tačiau kai pamačiau ką prifotografavom.. O vargeli :) Tik toks kvailiukas pradedantis fotografas kaip aš, gali išsitempt savo modelį patį vidurdienį ir fotografuot saulei plieskiant į pakaušį... Nedovanotina klaida! Ir kaip aš pamiršau, juk visose foto knygose rašoma: fotografuojam saulei kylant arba leidžiantis.. :) O aš pamiršau.. Todėl daugumą foto teko iškart mest į šiukšliadėžę...
Man patiko vieno žmogaus visai neseniai išsakyta mintis: "reikia mokėti pasijuokt iš savęs". Tai va,- nebijau to ir pačiai dabar linksma, kokią nesąmonę sugalvojau su tuo fotografavimu tokią saulėtą dieną :) Aš mokausi. Tai buvo klaida, bet kitą kart jau žinosiu. Va taip ir einu gyvenimo keliu. Taip įgyju patirties. Nesu tobula. Klaidų darau daug :)




7 comments:

Anonimiškas rašė...

Kaip visuomet - gražios nuotraukos. ^_^
Bet yra vienas bet.. Muzika puslapyje. Būtina padaryti, jog ją skaitytojas galėtų išjungti, sustabdyti. Graži, tačiau, kai klausai savo muzikos, žiūrinėji blogus ir nesupranti iš kur pradėjo groti kita muzika ir kaip ją nutildyti, nori nenori, supanikuoji. Galbūt aš nemačiau, gal yra mygtukas, kuris išjungia šią muziką. Tuomet atsiprašau. :)

Indre rašė...

Yra, puslapio apačioje, dešinėje. :)

Little dreamer rašė...

Aha, naudoju SRWare Iron naršyklę (Chrome naršyklės geresnė dvynė :))ir man apačioje, dešinėje rodo juodą juostelę. Kaip suprantu ten turėtų būti tas mygtukas.

Indre rašė...

Tai Jums neišsijungia muzika dėl to? Šiaip, jei ji maišo, galiu išimti, bet man ji tokia graži :)

Indre rašė...

Tai Jums neišsijungia muzika dėl to? Šiaip, jei ji maišo, galiu išimti, bet man ji tokia graži :)

Little dreamer rašė...

Nesakau, kad reikia išjungti. Tiesiog gal tada reikia naudoti kitą player'į, kuris tiktų dažniausiai naudojamoms naršyklėms. Muzika tikrai graži. :)

Indre rašė...

hm.. Jei tik mokėčiau jį pakeist... :)
Na, kolkas palieku, tikiuosi nesudarys labai daug keblumų..

Rašyti komentarą