Jei šeštadienį ašaros, tai antradienį kugelis :)


Šeštadienio rytas prasidėjo ašarom...

Atsikėliau ryte, nes skubėjau į sesiją, mano vyrukai, kas ypatingai keista, dar visi miegojo.. Pirmiausia, ką padarau rytais- užsikaičiu kavos, o tada, jau einu praustis, rengtis, maliavotis :)
Taigi.. ateinu į virtuvę ir... kokia EUREKA manęs laukė ant stalo!.. Padėta lėkštė. Ant jos- sutepti net keturi sumuštiniai. Šalia jų- du nulupti mandarinai. Termose- užkaista kava. Prie viso šio gėrio- mano brangiojo raštelis: "va, Tau, paruošiau pusryčius..."
Tai ką manot aš padariau visa tai pamačius? :) -Teisingai, nubraukiau graudulio ašarą, įsipyliau iš termoso pravėsusios kavos, suvalgiau skiltelę sudžiūvusio mandarino... Nuostabu. Va, tai vėl- mano šeimoje meilė.


Aš nesu gera žmona, žinokit. Nors sėdžiu namie ir auginu vaikus, vadinas kaip ir neveikiu nieko, bet savo vyro kas vakarą su penkių patiekalų vakariene nelaukiu tikrai... Būna, kad brangusis grįžęs po darbų namo, dar pats verdasi makaronų su kečupu ar bulvių su tušonke :) Nėra mūsų šeimoje nei vyriškų nei moteriškų darbų.. Kas ką galim, tas tą padarom.. Arba aš nurodau kas turi būt padaryta, ir vyras klusniai įvykdo :)
Tada lieku jam skoloj...
Tai va už šeštadienio eureką šiandien savo brangiojo namie laukiu su keturiais patiekalais- padariau tikrų vyriškų salotų prie alaus- su pupelėm, česnakais ir kepta duona. Alaus, spėju, brangusis pats užsuks krautuvėn.. Tada vaišinsiu šaltibarščiais, po jų- iš orkaitės trauksiu minkštutėlį purutėlį kugelį su spirgučių padažu, na... o desertui bus obuolių pyragas su vaniliniais ledais? Kaip? Kietai aš čia, ką? :)

Tačiau, kad visa šita mano misija nebūtų pernelyg paprasta, mano Domas, vyresnėlis lyg turi slogą, tai nevedėm į darželį... Tad sėdžiu namie su abiem broliais.. O kur abu broliai, ten seka ir betvarkė, riksmai, ašaros, klykavimai... Lakstau kaip į uodegą įkirpta po namus. Tai vienam nosį nuvalau, kitam jau maitintis laikas, tada atbėgu virtuvėn- žiū sudegė kepama duona, vėl kepu iš naujo, o vonioj Domas visą tualetinį popierių tuo metu vynioja ir sumeta klozetan beigi jį užkemša... Uf. Du berniukai yra gėris. Tai trupučiuką pafotografavau brolius besiautėjančius..
Dabar, kol rašau blogą, orkaitėj pučiasi pyragas, už geros valandėlės laukia kugelio eilė :) Namie tylu, miega bambinai. Abu. Kažkokia nereali laimė.










 






6 comments:

Jolita Petkevičienė rašė...

Gražuoliai :)

Sibile rašė...

laiminga tu uz tai ir tavo vaikai nuotraukose tokie laimingi

Rasa rašė...

Vaikai nuostabus!!! O vyras toks ir turi buti ;)))Keturi sumustiniai :D Jega!

Unknown rašė...

super :)!

Unknown rašė...

O man labai patiko mažojo žaisliukas :D

Asta rašė...

Skiriu šiam blogui Slylish blogger Award. Daugiau apie apdovanojimą skaityk čia:
http://villa-alps.blogspot.com/2011/01/aubergine-pesto-zucchini-pesto.html

Rašyti komentarą